Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
En iyi filmler | Filmlerin kral bloğu
21 novembre 2012

Kara Şövalye Yükseliyor izle

Bu başka bir şey olmadığını için, The Dark Knight Rises bir dönüm noktası olarak sürecektir: Julie Newmar, asla daha iyi bir Catwoman olacağını hiç düşünmemiştim, ama Anne Hathaway tek bir "gönder Pardon." Bu bir "gönder Pardon" var savuruyordu sonra rol sahibi Bir soygunun ortasında Christian Bale, Bruce Wayne kesmeleri sonra onun yaptığı gibi ve onun deri kauçuk ya da vinil veya catsuit neyse-bu-is dons önce gelen, seksilik ve samimiyetsizlik damlayan. "Gönder Pardon" ve Jean Harlow yaramaz kız okuma erken filmde gelip Hathaway'in performans kalanı ondan akmaya görünüyor. O kapak var, o komik ve o yarasa döngüsü thingee biner harika görünüyor. O güvenilir eşek başladı, ve o kedi iş abartmak değildir. O sadece doğru. O da aynı zamanda zekice yapılmış değil dayanılmaz-eğer olurdu aksi öylesine abartılı bir film içinde effervescence arasında bir bit var. Eğlenceli gibi The Dark Knight Rises olarak yorucudur.

Güneş örten yutturmaca ve wanna-görmek histeri ve filmin kendisi saldırı arasındaki çizgi roman filmleri, bir sürü gibi, bu düşünce ya da görüş ya da kısa bir şey tanımayan bir iştir itaat-yarım film, yarısı Gelen bulunuyor asteroid.

Ferrell, çünkü onun karakteri onun mutlak, yüzde 100 bağlılık benim favori çizgi sanatçıdır Will. Seth Rogan, diyelim ki, ya Jack Black aksine, o kitleye göz kırpar asla. Bu bir eleştiri değil; kırpıyor gayet iyi. Ama ben bile aptalca oynamak için Ferrell hayran sahneleri, özellikle Al Pacino trüf avcılık bir Oscar aşırı yoğunlukta sahneleri-ile aptalca. Christopher Nolan, The Dark Knight Rises müdürü ve co-yazar, hem de onun iki önceki filmleri "Kara Şövalye Üçlemesi," çizgi roman sinemanın Will Ferrell olduğunu. (Bu tırnak işaretleri pop kültürü alamettir gereksiz ödünç kelime üçlemesinin kullanımına karşı bir protesto vardır.) Nolan bile en gülünç malzeme alır ve çok inanç ile yatırım, böyle şiddetli hayal gücü ve zekası ile şişer, o senin berbat ve size şüphecilik, çekilme, ve düşmanların puniest gibi kritik düşünce saçılma de inandırıyor. Diye anlatı bir kolu olan ve bir aksiyon sahnesi çekmek ve kesmek için nasıl bildiği gerçeği çok yardımcı olur.

Bu aynı zamanda James Cameron yetenekleri vardır, ama benim kitapta Nolan galibiyetleri-biliyorum: o bile Cameron çok delice malzeme çekilir çünkü film-bu bir yarışma değil ve ben iki erkek birbirlerinin hayran bahse girerim. O Cameron Katy Perry Cameron Dostoyevski, ya da Lady Gaga Bulgakov bulunuyor. Ben o güne kadar belki de hiç yayımlanan kaçıkça stüdyo filmi oldu Onun 2010 başyapıt Inception, aşmak olacağını sanmıyorum, ama Dark Knight Rises audacity, evrişim, ve Wagner kabartmak kendi füzyon yakın geliyor. Gotham City tehdidi karşı karşıya iken bir nefessiz anda, Bruce Wayne isimsiz Orta-Doğu ya da Güney Asya ülkesi (sanırım) bir hapishane değişmez bir çukur sona erer nerede Indiana Jones ve Tapınağı ekstralar gibi raggedy mahkumlar ilahiyi Doom. Wayne'in geri kırık veya yakın, çukurun duvarları tırmanılamaz ve tüm bizim kahraman yapabilirim orada yalan ve arsa noktaları açıklar bazı pörsümüş yaşlı adam dinlemektir. Kendimi düşünürken buldum, bu eski Batman televizyon programında bu cliffhangers biri gibi, ama çok daha büyük ve daha koyu ve daha iyi, ama hala sadece saçma olarak. Ve sonra ben sadece zaten Anne Hathaway teslim etmemişti film kısmını geri kalanı tamamen kendimi verdim.

Burada filmleri bakmak için başka bir yolu. Çoğu sadece koltuk size yumruklamak, Michael Bay'in yönettiği filmlerin en belirgin örnek olmak. Cameron ve Nolan'ın resimleri yerde egzotik ya da fantastik almak ve daha sonra yumruklar, onlar meth muhtemelen Ritalin David Lean filmler gibisin, veya. Buna karşılık, hemen hemen 40 yıl önce modern pop aksiyon filmleri icat Steven Spielberg, bir ölçülü klasik olduğunu.

Benim tadı için, ya o ya da kamp yukarı-Christian Bale istiyorsanız veya Adam West istiyorum, bağlılık Nolan'ın düzeyde çizgi roman 'ergen fantezileri yaklaşım var. (Michael Keaton ile Tim Burton'ın Batman filmlerinde eğlenceli olmalıydı ve onlar büyük baktı ve güzel esprit vardı, ama Burton gerçekten bir hikaye anlatmak için nasıl bilmez.) En çok çizgi roman filmleri, kırışmak çalışırken err gibi esintili performansları Ironman film ve The Avengers, ya Tobey Maguire, orijinal Spider-Mans ve vıcık, ciddi betikleri Robert Downey Jr'ın Attığımız fan erkek memnun etmek için bir çaba sop kadar çok pseudo-hikmet Bu şeyler cidden.

Bane, yeni filmin baş kötü adamı gelince? Ben tamamen satılan değilim. O korkunç ve acımasız, ve onun facemask engagingly ürpertici bir üretim tasarım Darth Vader, Hannibal Lecter ve Jason Voorhees saygı ödeyerek güzelleşmek. Ama Bane oldukça hayat buluyor asla. Herkesin Heath Ledger kalıntı nedeniyle, ama ben Tom Hardy performansı şekilde alır yaratıcı bir seçenek de var düşünüyorum Bir dereceye kadar. Sesinde Vader tarzı işlenmiş, ancak böyle bir boogeymannish ölçüde-bir şimşek olması halinde bunun müzikal hırıltı-o Hardy fiziksel varlığı kopuk olur, aynı zamanda üst üzerinde yüzen, filmin soundscape geri kalanından farklı bir düzlem kaplar bir kamu hizmeti duyurusu gibi karıştırmak.

Bir daha gözlem: O sivil ve siyasi paranoya ile her zamanki ergen fantezileri kadar Nolan'ın Batman filmleri baharat. New York 9/11 yılından bu yana sayısız kez ekran yok, ama daha önce hiç Nolan gibi angst-indükleyici gusto ile burada yok olmuştur. 2008 yılında, ekstra yasal, Adaleti ve The Dark Knight hikayesi Bush yönetiminin daha outré anti-terör politikaları desteklemek gibiydi gerçeğini saman yapılmış muhafazakarlar bir sürü. Yeni birinde, Bane Occupy Wall Street hareketinin söylem eş seçmesi bildiğiniz gibi, Gotham City işi yaratıcıları zalimce, kolektivist haydutları tarafından mağdur ve edilir, şehrin kurtarıcısı yıldır çalışmamış bir multi-milyoner . Bir minnettar Gotham onun vergisi beyannameleri hakkında hiçbir şey söylemez.

burdan izle : Kara Şövalye Yükseliyor izle

Publicité
Publicité
Commentaires
En iyi filmler | Filmlerin kral bloğu
Publicité
Archives
Publicité