Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
En iyi filmler | Filmlerin kral bloğu
13 novembre 2012

Alacakaranlık şafak vakti 2 izle

Panik onun zamanı değil iken Fakat, iyi bir yatırımcı şeylerin sonu gelmelidir (oldukça, f # $% ing saçma) tüm iyi tanır. Biz bir teknoloji veya gayrimenkul gibi balonu patladı bakarak değil iken, bu karınızı nakit ve diğer fırsatlardan dikkatinizi açmak için zamanı geldi (ben merkez-of-the-earth-türü yaratıklar, bu şeyleri düşünüyorum ) şimdi tek haneli ticareti vardır. Bu hafta sonu çıkan The Twilight Saga son (?) Taksit ile, çalışma kesinlikle bir bayat sonuna geliyor çünkü.Pazar doymuş oldu.

Bu seri New Moon (% 28), Eclipse (% 49) ve Dawn Part One (% 25) Breaking ardından Twilight (% 49) ile başlayan, kritik bir sevgilim olmamıştı, onlar "sanırım arasında dalgalanan oldum , nefret "ve" sucked uggh, "milyar dolarlık pastadan Bu son eser olağan şeyler Bella, Edward ve Jacob kadar var değil:., ormanda çalışan manyaklar gibi emoting, aşk hakkında konuşurken, düşünceli, tüm angst-y almak "soluk" ağır oluyor, ve genellikle sadece "yaşam" üzerine bir demet onların vampir meraklanıyor.

Kinsey (% 89) ve eski özgeçmişinizi Dreamgirls (% 78) var, ancak, aynı zamanda birinci kesme Dawn (% 25), kaynak malzeme en iyi olmadığı zaman ne mükemmel bir örnek için sorumlu olan Bill Condon. Bir tek çok bir tezek giyinmek. Bak, ben bir şey değilse gerçekçiyim. Bu flick'll gişede başka gajillion dolar yapmak. Ama kritik dünyada her zaman bir zor olacak. Ve sen hala portföyünde Vampire fonu (VAMP) var ise, Satıyoruz, sat!Twilight Saga için Rotten İzle: Dawn Part 2 Breaking% 28

şurdan izleyebilirisiniz : Alacakaranlık şafak vakti 2 izle

Publicité
Publicité
Commentaires
En iyi filmler | Filmlerin kral bloğu
Publicité
Archives
Publicité