Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
En iyi filmler | Filmlerin kral bloğu
12 décembre 2012

Hobbit izle

The-Hobbit-An-Unexpected-Journey[1]

Hobbit zaman: Beklenmedik Yolculuk iyi, gerçekten iyi. Hobbit üçlemesinin Peter Jackson'ın ilk filmi boyunca, onun kamera destansı bir savaş yoluyla süpürür ve Howard Shore skoru crescendos onüç cüceler, bir sihirbaz ve hayatları için bir hobbit mücadele gibi hoparlörlerden. Bu çoğu izleyicinin görmek ne ödüyoruz, ve filmi tekrar tekrar, büyük bir ölçekte bu sağlar.

"Tekrar ve tekrar" aynı zamanda filmin en büyük sorundur. Jackson o serbest bırakmak için iki film daha var ve fren pompalamak zorunda unutursa gibi tutarlı bir temel üzerinde, neredeyse var. Teğetlerini yoktan pop, diyalog sahneleri sonsuzluğa uzanıyordu, ve heyecan verici bir kaçış takip yakalama tanıdık bir yapı, sürekli tekrarlanır. Bunu bilerek ilerlemesini cücelerin arayışı oyalamaya çalışırken var gibi film çok hissediyor.

Ne sol konum eğlence büyük, güzel bir parçasıdır, alçak hafifçe adrenalin yüksekler ile bunların outweighed. The Hobbit: Bir çocuğun kitap dayalı olmasından kaynaklanan şişirilmiş Beklenmedik Yolculuk çalışır, ama hissediyor, sadece doldurulmuş ve JRR sınırlarının ötesine uzatılan Tolkien'in orijinal anlatı. Halen, elinde kendi kusurları ve eğlenceli iş el Hobbit Beklenmedik Yolculuk izle üçlemesi için uygun bir rousing ilk hareket sağlamak.

Özünde, Hobbit basittir: cüceler bir ekip hobbit Bilbo Baggins (Martin Freeman) beklenmedik bir arkadaşı eşlik haklı onların olan bir hazine, kurtarmak için Middle Earth dolaşıyor. Beklenmedik Yolculuk ilk kareleri itibaren, Jackson ve co-yazar Fran Walsh, Philippa Boyens ve Guillermo Del Toro, bu basit bir hikaye anlatımı daha içine film yapmak için kararlı olduklarını hissedebiliyorum. Cüceler ana karakter olduğu için, biz hızlı Yüzük Kardeşliği yılında halka tarihinin anlatımı benzer onların destansı Backstory ile regaled ediyoruz. Biz kitap filmin birçok sapmalar biri de, hangi yol boyunca bu keep coming back.

buradan izle : Hobbit izle

Publicité
Publicité
Commentaires
En iyi filmler | Filmlerin kral bloğu
Publicité
Archives
Publicité