Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
En iyi filmler | Filmlerin kral bloğu
21 novembre 2012

Cehennem Melekleri 2 izle

Eğer aksiyon-kahraman-dolu Expendables 2 bu kalp bir komedi imtiyaz olduğunu unutmuş düşünüyorum Sadece zaman, birlikte günü kurtarmak için yıl oyundan olmuş bir adam geliyor.

Tanıdık, yüz Chuck Norris aittir yıpranmış ve ne olursa olsun Sylvester Stallone, bu filmlerin mimarı, büyük ekrana dönmek için ona ödenen Yani, bu yeterli değildi. Kan banyoları ve kurşuni diyalog sıkıcı büyümeye başlıyor tıpkı Bay Norris gelir, ve onun duygusuz öz-parodi darn komik. Daha da önemlisi, bunu yutmak için tek yol bu akılsız film, geri kalanı gülmek için izin verir.

İlk Expendables olduğu gibi, 2010 yılında, Bay Stallone bir kalıplaşmış iyi zaferler masal yasallaştırma birçoğu farkedilir onların prime geçmiş önemli eylem yıldızlı bir liste, ve patlayıcı bir saçma miktarı ve ağır silah topladı. Dönüş döküm üyeleri Bruce Willis ve Arnold Schwarzenegger, ilk filmde yaptıkları daha burada yapmak biraz daha var, yanı sıra Jason Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture, Jet Li ve Terry Crews içerir. Yeni gelenler, Bay Norris ek olarak, Yu Nan (evet, kadınlar da Expendables olabilir), Açlık Oyunları Liam Hemsworth ve Vilain, Jean-Claude Van Damme adında bir kötü adam oynamak vardır.

Bay Stallone karakteri, Barney, bir Çöken uçağın enkazı içinde güvenli bir şey almak için gizemli Kilisesi (Bay Willis) tarafından gönderilen eski okul bir grup paralı askerin yol açar. Vilain de orada ölür Expendables biridir ve tek bir misyonu morphs geri ödeme ve plütonyum içeren.

Bay Stallone ilk filmin yönetmenliğini ama burada Simon West yanına o işi çıktı "diye yazma hakkında daha fazla odaklanmak böylece," filmin basın notları açıklar. (Richard Wenk bir senaryo kredi paylaşır.) Komut ekstra dikkat bol bu ciddi üretilen bu onlar değil, onlar sadece utanç verici çünkü, sadece umut olabilir Stallone-esque hatları, mizahi tasarlanmıştır.

Bay Norris belirene kadar, sinsi komedi de komut çabaları çeşitli yıldızlı 'önceki çalışmalarla açıkça içinde espriler ve referanslar dayanarak, tüm bu iyi çalışmıyor. Bay Norris karakteri, Booker (ayrıca Good Guys Siyah giyin 1978 filmdeki karakterin adı), bu aynı açılarda çalışır ama nedense çok komik. Eğer zihin-set hakkı ile onu izlemek durumunda filmin kötü adamlar çarpıcı yanlışlık ile ateş ve iyi adamlar değil hangi kaçınılmaz mega yüzleşme yolunda çalışır gelişinden itibaren kadar film hoş aptal eğlenceli.

burdan izle : Cehennem Melekleri 2 izle

Publicité
Publicité
Commentaires
En iyi filmler | Filmlerin kral bloğu
Publicité
Archives
Publicité